Szegedi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  ÁJTK legújabb hírek

ROADSHOW 2015 - Ismerd meg közelebbről az e-közigazgatás lehetőségeit!

2015. május 14-én várunk Téged a SZTE ÁJTK földszinti aulájában, hogy megmutassuk neked az e-közigazgatás által nyújtott szolgáltatásokat. Gyere el és ismerd meg közelebbről azokat az ügytípusokat, amelyeket már az interneten keresztül, otthonról, a fotelből ülve is elintézhetsz! A program 9:00-15:00-ig tart.

2015. május 07.

belugy_bannerek_V3_v10



Az egyes helyszíneken megismerheted az OkmányApp és a Webes ügysegéd alkalmazásokat, regisztrálhatsz munkatársainknál az Ügyfélkapun, valamint kipróbálhatod magad, mennyire vagy jártas az e-közigazgatás világában.


Az információs roadshow-n az alábbi szakterületek képviselőivel találkozhatsz:
 

  • A Belügyminisztérium munkatársai az e-közigazgatási területet képviselve bemutatják az e-közigazgatás jelentőségét, előnyeit, felhívják a figyelmet a Neten a Hivatal portálra, melyen az összes e-ügyintézéshez szükséges információ megtalálható.
  • A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának kollégái által bemutatásra kerülnek azok a szolgáltatások, amelyek gördülékenyebbé és időtakarékosabbá teszik a mindennapos hivatalos ügyintézést ilyen pl. a 1818-as telefonszámon elérhető Kormányzati Ügyfélvonal, a Webes ügysegéd alkalmazás, valamint az OkmányApp nevű applikáció is.
  • Az adott helyszínen illetékes Kormányhivatalok munkatársai által betekintést nyerhetsz az új elektronikus közigazgatási rendszer felépítésébe, megismerheted a Kormányablakok működését, és az ott intézhető ügytípusokat, ügyintézési határidőket.


További helyszínekről bővebb információ itt.