Szegedi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  ÁJTK hírarchívum  --  ÁJTK 2011. December
ÁJTK 2011. December
2011. december 15.

nyillt_nap

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara 2012. január 12-én tartja meg felvételi nyílt napját a kar Tisza Lajos körúti főépületében.

Az MTA Bolyai János Kutatási Ösztöndíjas szegedi kutatók, valamint az Információs Társadalom jogi alprogram kutatóinak részvételével 2011. december 9-én, az MTA Szegedi Akadémia Bizottság székházában tudományos konferenciára került sor az Állam- és Jogtudományi Karának szervezésében.

Mi_mar_erezzuk...

A felvételi kapmányban az SZTE a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumban kihelyzett nyílt napot tartott, ahol az ÁJTK képviselőitől is lehetett kérdezni.

Az ÁJTK Magyar Jogtörténeti Tanszéke V. Szegedi Jogtörténész Konferencia, A polgári peres eljárás magyarországi fejlődéstörténete (Száz éve nyert elfogadást az 1911. évi I. tc.) címen konferenciát szervezett a "90 éves a szegedi jogászképzés" című ünnepi rendezvénysorozat keretében 2011. november 24-én.

2011. december 07.

2011. novemberének utolsó hetében az SZTE ÁJTK Polgári Jogi és Polgári Eljárásjogi Tanszéke meghívására Karunkra látogattott az Economic and Law Faculty of Kaunas University (Litvánia) képviseletében Dalia Perkumiene (Ph.D), és Renaldas Tatoris.

Az MTA Bolyai János Kutatási Ösztöndíjas szegedi kutatók, valamint az Információs Társadalom jogi alprogram kutatóinak részvételével 2011. december 9-én, az MTA Szegedi Akadémia Bizottság zékházában tudományos konferenciára kerül sor az Állam- és Jogtudományi Karának szervezésében.