Szegedi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Információk  --  Hallgatóknak  --  Versenyek  --  Esszéíró versenyek

ERNST & YOUNG ADÓVERSENY

Az Ernst & Young Budapest 2007 óta hirdeti meg minden évben jogász és közgazdász szakos hallgatók számára az adójog és adózás kérdéseivel foglalkozó esettanulmány-pályázatát.
Cimkék: adóversenyadójog
2010. március 02.

Verseny neve: Ernst and Young Adóverseny

 

Jogterület: adózás, adótanácsadás

 

Verseny rendezője, helyszíne: Ernst & Young Budapest

 

Verseny időpontja: minden év március közepe (pályamunka leadási határideje)

 

Jelentkezés határideje: minden év február 1-től

 

Résztvevők (hány hallgató, tantárgyi előfeltétel, stb.): nincs korlát

 

Verseny nyelve: magyar

 

Verseny menete röviden: 2007 óta hirdeti meg Magyarországon egyedülálló Adóversenyét az Ernst & Young. A közgazdászok és jogászok számára kiírt esettanulmány-pályázat elsődleges célja bemutatni a végzős hallgatóknak és friss diplomásoknak az adótanácsadás szakmát, mint izgalmas és kihívásokkal teli karrierlehetőséget.

A verseny valós ügyfélmegbízáson alapuló esettanulmány készítése. A pályázatban való részvételhez nem szükségesek előzetes adózási ismeretek. A felkészüléshez a vállalat adótanácsadás részlege átfogó segítséget biztosít: rendelkezésre bocsátja a szükséges háttér-információkat és jogszabályokat, valamint lehetőséget biztosít konzultációra a szakértőivel.

 

Egyéb megjegyzés:

A verseny első három helyezettje pénzjutalomban részesül, a kiváló pályaművek szerzői pedig gyakornoki lehetőséget vagy akár állásajánlatot is kaphatnak az Ernst & Young-tól.

Bővebb információ itt. EY_logo