Szegedi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Karunkról  --  Szervezeti felépítés  --  Tanszékek / Intézetek  --  Agrárjogi és Környezetvédelmi Jogi Tanszék  --  TANSZÉKI HIRDETŐ

Bringázz a munkába, lopj derűt a hétköznapokba! - március 29. - április 30.

A3_plakat

Kedves Bam!-os Bringás! 

Vége a hosszú télnek és a szép tavaszi idővel megérkezik a Bringázz a munkába! kampány következő, tavaszi fordulója. Hétfőn indulunk és a szokásos módon 5 hét alatt, április 30-ig 8 alkalommal kell tekerj a munkába legalább, hogy teljesítsd a fordulót. Ha ezt megteszed, értékes nyeremények és garantált ajándék várnak, a csapatodért és cégedért való játékos küzdelem élménye mellett pedig a legfőbb jutalom, hogy te is átéled a mindennapi bringázás örömét.

Hétfőn kezdd velünk a hetet és a Bam!-ot, országszerte várunk bringás reggelikkel és más programokkal:

http://bam.hu/index.php/hirek/266-bringasreggelivel-indul-a-bam. 

Vond be barátaid és munkatársaid is, akik még nem kerekeznek. A Bam! hírének terjesztésében segítségedre van plakátunk:

http://bam.hu/index.php/hirek/267-itt-a-tavaszi-plakat,

illetve további anyagaink:

http://bam.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=76&Itemid=70 

A kampány apró újdonságokat és változtatásokat tartalmaz, de az alapvető játékszabályok nem változtak. Továbbra is megtalálsz minden információt a honlapunkon:

http://bringazzmunkaba.hu

Ezúton kérünk, hogy ellenőrizd, és amennyiben szükséges, javítsd személyes és munkahelyi adataid a honlapon. Ezzel a mi munkánkat, de a te garantált ajándékod biztos megérkezését is segíted.

http://bam.hu/index.php/adatlap 

Bringára fel, várunk a Bam!-ban! 

A szervezők 
 

A „Bringázz a munkába” (Bam!) kampány a Magyar Kerékpárosklub szervezésében valósul meg az európai Lifecycle projekt és a Kerékpáros Magyarország Program keretében az Európai Unió támogatásával, valamint a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztériumnak, a kampány kezdeményezőjének és szerzői jogai tulajdonosának a hozzájárulásával.