Szegedi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Kutatás / Tudomány  --  TDK

Megjelent - TDK műhelytanulmány - "Vitaanyag - Kérdőív az alkotmányozásról 2011"


Photo0791Hallgatótársaik és a TDK munkájában közreműködő oktatók hálásan köszönik segítségüket az alkotmányozással kapcsolatos kutatásban és a TDK kérdőívének megválaszolásában, amely a Pólay Elemér Alapítvány gondozásában kiadott Lectiones Juridicae Sorozatban kiadott Vitaanyag alapját képezte! (Tovább a cikk tartalmára, ahol megtekinthetik a Vitaanyaggal kapcsolatos információkat és fotógalériát. --->)

A vitaanyagot Paczolay Péter professzor úr átadta Kövér Lászlónak, a Házelnök Úr Szegeden tett látogatása alkalmával 2011. szeptember 21-én, ezzel egyidőben pedig Balogh Elemér professzor úr az Alkotmányjogi TDK ülése keretében méltatta a kutatás volumenét és az elvégzett munka gyümölcsét. (1. kép)


Az Alkotmányjogi TDK Balogh professzor urat egy jelképes oklevél átadásával tiszteletbeli örökös tagjává választotta, ezzel fejezve ki a hallgatók elismerését és köszönetét a professzor úr segítségéért a tanulmány Pólay Elemér Alapítvány általi megjelentetésében! (2. kép)


IMG_5050

IMG_5043


A vitaanyaggal kapcsolatos kérdőív elkészítésében és annak kiértékelésében, valamint a tanulmányok elkészítésében részt vevő TDK-s hallgatók:


Antali Dániel Gábor, Balog Annamária, Borbényi Laura, Csajbók Edit, Dakó Nikolett, Fári Éva, Hasznos Viktória, Kardos Cintia, Kocsis Krisztina, Morisson Márk, Őze Péter, Pojcsik Csaba, Pongó Tamás, Sonkoly Tímea, Szakály Zsuzsa, Tóth Mónika, Turai Zoltán, Zádori Tamás


A vitaanyag elkészítésében társszerzőként közreműködött: Jakó Nóra Ágnes gyakornok és Sulyok Márton egyetemi tanársegéd.

A kötet szerkesztését és lektorálását Antali Dániel Gábor (demonstrátor), Jakó Nóra Ágnes (gyakornok) és Sulyok Márton (egyetemi tanársegéd) végezték.


Fotógaléria: A TDK ülése


tdk_kotet_ules