Bezár

Archívum

Hetedik helyezést ért el az ÁJTK csapata az egyetemi kosárlabdabajnokságon

Hetedik helyezést ért el az ÁJTK csapata az egyetemi kosárlabdabajnokságon

2016. április 20.
1 perc

A 2015/2016-os tanévben megrendezésre került a karok közötti kosárlabda bajnokság, amelyben az ÁJTK csapata is részt vett. A kilenc tagot számláló mezőnnyel indult rendezvényen a JGYPK, GTK, MK, BTK, két TTTIK és két SZOTE gárda ellen mérkőztünk meg.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A mérkőzésekből aktívan kivette a részét Csóka Nándor, Mészáros Ákos, Pulya Csaba, Márok Soma, Surányi Balázs, Kamenik Balázs, Hegedűs Ádám, Pokker Zoltán és Endrődi András. Külön öröm volt, hogy a résztvevők közül egyedüliként Tanáraink is csatlakoztak hozzánk játékosként. Köszönjük szépen Heka László, illetve Mezei Péter Tanár Úrnak a részvételt, és a tisztes helytállást! A szezon során sikerült egy jó hangulatú rendezvényen folyamatos fejlődéssel, ugyanakkor sérülések, hiányzásokkal nehezítve végig küzdeni, és emelt fővel távozni a parkettről egy összetett hetedik hely megszerzésével. Minden csapattagnak biztosítottunk játéklehetőséget, és mindent figyelembe véve büszkeséggel tekinthetünk az elmúlt idényre, jövőre pedig szervezettebb felkészüléssel, új játékosokkal javítanánk!

FB_IMG_1461072951568

Gratulálunk a JGYPK csapatának a hibátlan mérleggel elért első helyezéshez, és köszönjük a csapatoknak, hogy folyamatosan sportszerűen állítottak kihívások elé minket! Hasonlóképp szeretnénk megköszönni a mérkőzéseket vezető bírók professzionális hozzáállását.


A tisztelt Hölgyek számára pedig a következő tanévben a szervezők egy 3-3 elleni úgynevezett B33 típusú bajnokságot indítanának, ami újabb lehetőségeket nyújt a sportolásnak, hogy a tanulás mellett legalább minimálisan mozogjon mindenki!



Kamenik Balázs

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek