Szegedi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Kutatás / Tudomány  --  TDK

10. Vajdasági Magyar Tudományos Diákköri Konferencia - Felhívás

A Vajdasági Magyar Felsőoktatási Kollégium immár tizedik alkalommal rendezi meg a Vajdasági Magyar Tudományos Diákköri Konferenciát, amelyre idén november 24-27. között az Újvidéki Egyetem Technológiai Karán kerül sor. A nevezési határidő 2011. október 10.

A rendezvény nemzetközi, közép-európai jellegét a Kárpát-medence más régióiból (az anyaországból és határon túlról) érkező résztvevők legfeljebb 50 fős csoportja biztosítja. A VMTDK nem versenyjellegű, minden előadott dolgozat szerzője és témavezetője oklevelet kap. A hat szekcióban (köztük társadalomtudományi szekcióban) zajló tanácskozás nyelve magyar.

Az SZTE ÁJTK hallgatói az utóbbi években rendszeres résztvevői az eseménynek, és bízunk benne, hogy ez a hagyomány a jövőben is folytatódni fog.

 

A 10. VMTDK felhívása itt olvasható. További részletek a VMTDK honlapján.

 

Kérjük az SZTE ÁJTK nevezni kívánó hallgatóit, hogy erről a kari TDT titkárát e-mailben értestíteni szíveskedjenek (boka@juris.u-szeged.hu). A regisztráció a VMTDK honlapján egyénileg történik. A nevezett dolgozatok befogadásáról a VMTDK tudományos bizottsága határoz.