Szegedi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Oktatás  --  Képzések  --  Szakirányú továbbképzés

Üdvözöljük az ÁJTK szakirányú továbbképzési oldalain!

szakiranyu_740

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara a diplomával rendelkező és tanulnivágyó szakembereknek specializálódási lehetőséget nyújt a joghoz és az államtudományokhoz kötődően számos területen.


Jogi diplomával és nem jogász végzettséggel egyaránt lehet jelentkezni képzéseinkre!

Az SZTE ÁJTK képzési palettája színes, s nem csupán magyar nyelven, hanem angol, német és francia nyelven is lehet speciális szakismereteket szerezni. Az adatvédelmi szakjogász, illetve az adatvédelmi szaktanácsadó képzésünk egyedülálló az országban és igen sikeresnek mondható az elmúlt évek tapasztalatai alapján is. Továbbá a jogi szakokleveles pedagógus képzésre várjuk mindazon tanár-kollégákat, akik a mindennapi munkavégzés során szeretnének jobban eligazodni a jog világában is. Legújabb képzéseink a HR szaktanácsadó, illetve a HR szakjogász, amelyek szintén rendkívül piacképes tudással ruházzák fel a képzést elvégzett hallgatókat.


Képzéseink tehát az adatvédelem, a családjog, az európai jog, az ingatlanjog, a környezetvédelem, a munkajog és társadalombiztosítási jog területére fókuszálnak, valamint a gazdasági élet, a HR, az egészségügy, és az oktatásügy jogi vetületeit helyezik középpontba. Válassza ki Ön is az érdeklődésének, munkájának leginkább megfelelő szakirányú továbbképzést! Várjuk Önt is Szegeden a "lehetőségek karán". Az SZTE ÁJTK képzési kínálata