Bezár

Hírarchívum

Innovatív megoldások kerestetnek Földünk legégetőbb problémáira

Innovatív megoldások kerestetnek Földünk legégetőbb problémáira

2013. január 23.
1 perc

Egy díjpályázaton a bolygónk legégetőbb kihívásaira válaszoló kiemelkedő innovatív megoldásokat, projekteket, munkákat várnak a környezetvédelem, fenntartható fejlődés, desing, orvostudomány, egészségmegőrzés, -fejlesztés és oktatás területéről február 28-áig.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Megjelent a Gran Prize Interdiszciplináris Innovatív Díj pályázat 2013. évi kiírása, melyet a Szegedi Tudományegyetem polgárainak is érdemes átböngészniük.

A Magyarországi Svéd Kereskedelmi Testület 2012. december 12-én hozta létre a Gran Prize díjalapot. Ezzel a kezdeményezéssel évi egy alkalommal a bolygónk legégetőbb kihívásaira válaszoló kiemelkedő innovatív megoldásokat, projekteket, munkákat kívánnak jutalmazni a környezetvédelem, fenntartható fejlődés, design, orvostudomány, egészségmegőrzés, -fejlesztés

és oktatás területéről. Egyrészről pályamunkákat várnak egészen 2013. február 28-áig, másrészt a Gran Prize díjbizottság által felkért szakmai szervezetek tehetnek jelöléseket, ajánlásokat. A benyújtott pályaműveket a felkért szakmai szervezetek jelöltjeivel együtt bírálják el.

A pályázat tartalmi követelményei: személyes szakmai önéletrajz; a pályamű pontos leírása, előnyeivel, különös tekintettel annak újdonságtartalmára; maximum 10 oldal, csatolt dokumentumok nélkül; kiegészítő dokumentumok, amelyek kapcsolódnak a pályamű és a pályázat megítéléséhez.

A pályázati kiírásról és további információkról bővebben: a +36 309/708/433-as telefonszámon, a swechamb@hu.inter.net e-mail címen vagy a www.swedishchamber.hu honlapon lehet tájékozódni.

 

A pályázati kiírás az alábbi linkre kattintva érhető el.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek