Szegedi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

P1340747

web1

2014 szeptemberében két kínai partneregyetemtől (Shanghai University of Political Sciences and Law, Shanghai International Studies University) huszonegy hallgató érkezett, hogy megkezdje angol nyelvű tanulmányait az SZTE Állam- és Jogtudományi Karán.

DSCN1125

Szűcs Bálint, a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának harmadéves jogász és nemzetközi tanulmányok szakos hallgatója Campus Hungary ösztöndíjjal egy egy hónapos tanulmányúton vehetett részt a Shanghai University of Political Science and Law-n (SHUPL).

GW_1

Idén márciusban a shanghai egyetem 11 diákja kezdte meg, közel fél évig tartó tanulmányait a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán.

kapu_1

Megérkeztek az első kínai diákok az ÁJTK-ra a Sanghaji Politikatudományi és Jogi egyetemről az ÁJTK KAPU tréning-programjára.

webre

2012 július 2 és 4 között Szegeden tartózkodott a Sanghaji Politikatudományi és Jogi Egyetem küldöttsége együttműködési megállapodás aláírása céljából.

web1

2012. július 3-án együttműködési szerződést írt alá az SZTE és a Sanghaji Politikatudományi és Jogi Egyetem, amelynek keretében oktatási és kutatási együttműködést kezd a két intézmény: októberben megérkezik az első tíz kínai hallgató is az ÁJTK-ra.