Szegedi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Véget ért a KAPU program negyedik szemesztere

web1

2014 szeptemberében két kínai partneregyetemtől (Shanghai University of Political Sciences and Law, Shanghai International Studies University) huszonegy hallgató érkezett, hogy megkezdje angol nyelvű tanulmányait az SZTE Állam- és Jogtudományi Karán.

2014 szeptemberében két kínai partneregyetemtől (Shanghai University of Political Sciences and Law, Shanghai International Studies University) huszonegy hallgató érkezett, hogy megkezdje angol nyelvű tanulmányait az SZTE Állam- és Jogtudományi Karán. Tanulmányaik során a jogi és gazdasági témákon kívül ezúttal a magyar kultúrába és nyelvbe is betekintést nyerhettek a hallgatók.

A záró ünnepségen Prof. Dr. Hajdú Józseftől, az SZTE ÁJTK dékánjától, valamint Prof. Dr. Karsai Krisztina oktatási rektorhelyettestől, a KAPU Program vezetőjétől vehették át oklevelüket. Az ünnepségen részt vett Mohr Richárd, az SZTE Konfuciusz Intézet magyar, illetve Dr. Cao Hang, az intézet kínai igazgatója. Dr. Cao Hang beszédében hangsúlyozta az itt megszerzett tudás mellett az itt megszerzett élmények fontosságát is.


1 A fotókat Iványi Aurél készítette.