Szegedi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Karunkról  --  Szervezeti felépítés  --  Tanszékek / Intézetek  --  Munkaügyi Kapcsolatok és Társadalombiztosítási Képzések Intézete  --  Tehetséggondozás  --  Konferenciák/ Szakmai versenyek  --  Szakmai versenyek hallgatóknak  --  Munkaügyi Tudományos Vetélkedő

II. Munkaügyi Tudományos Vetélkedő


2011. november 23-án második alkalommal került sor a Munkaügyi és Társadalombiztosítási Igazgatási képzésben résztvevő hallgatók számára megszervezett Munkaügyi Tudományos Vetélkedőre. A megmérettetésen harminc hallgató vett részt és mutatta meg tudását a zsűri tagjainak.

Számos játékos feladattal kellett megbirkózniuk, többek között az Activity különböző formáival, és a kérdezz-felelek játékban szakmai ismereteiket is bebizonyították.

A verseny elsődleges célja az volt, hogy az évfolyamok megismerkedjenek egymással és oktatóikkal, ezért is kerültek a csapatok oly módok összeállításra, hogy mindben volt alsóbb éves (I.-II- évfolyam) és végzős (III. évfolyam) jelentkező is. Emellett szándékunk volt a résztvevők kommunikációs készségének, kiállási, prezentációs képességének javítása is.

Összességében elmondható, hogy a verseny ismét nagyon sikeresen zárult, kitűnő hangulatban zajlott. A nagy érdeklődésre való tekintettel bizonyos, hogy a következő félévben is megrendezésre kerül.

Díjazott csapatok:

I. helyezett: TRI-ÁSZ-OK

Jorda Zoltán (MKTB/II)

Ruzsa Norina (MKTB/III)

Szeri Anita (MKTB/III)

II. helyezett: Munkaügyis Mókusok

Gere Zsuzsanna (MKTB/II)

Szentesi Nikolett (MKTB/III)

Vass Mariann (MKTB/III)

III. helyezett: Bekeda Zsutik

Beke Zsuzsanna (MKTB/II)

Dani Tímea (MKTB/III)

Kelemen Kitti (MKTB/III)

 

Nagy megtiszteltetésként a zsűriben üdvözölhettük Máriás Attilát, a BDO Magyarország Kft. munkaügyi szaktanácsadóját, valamint Musa Imrét, a TESCO Szeged Áruház HR és fejlesztési igazgatóját. Ez úton is köszönjük támogatásukat és együttműködésüket.
100_2462100_2484100_2487100_2489100_2492