Szegedi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Karunkról  --  Szervezeti felépítés  --  Tanszékek / Intézetek  --  Munkaügyi Kapcsolatok és Társadalombiztosítási Képzések Intézete  --  Tehetséggondozás  --  Konferenciák/ Szakmai versenyek  --  Tudományos Vetélkedő

Tudományos vetélkedő

Tudományos Vetélkedő

 

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Munkaügyi Kapcsolatok és Társadalombiztosítási Képzések Intézete Tudományos Vetélkedőt szervez olyan nappali tagozatos középiskolai hallgatók számára, akik érdeklődnek a munkajog, a szociális jog és a foglalkoztatáspolitika kérdései iránt.

A vetélkedő célja a munkaügyi kultúra szélesítése valamint terjesztése, a diákok ismereteinek bővítése, a Dél-Alföld közoktatási intézményeinek a megismerése valamint az SZTE Állam- és Jogtudományi Kar közötti kapcsolat elmélyítése.

A vetélkedő tárgya: Az érték alapú menedzsment, azon belül:


- Családbarát munkahely

- Környezettudatos foglalkoztatás

- Vállalati etika

 

Jelentkezés feltételei:

- Minden iskolából egy darab két fős csapat jelentkezését várjuk 11-12. évfolyamból

 

A csapatok harmadik tagját egy, az SZTE ÁJTK Munkaügyi Kapcsolatok és Társadalombiztosítási Igazgatási képzésben résztvevő hallgató fogja kitenni, akit a verseny kezdete előtt jelölünk ki.

- A jelentkezést az alábbi címen letölthető, kitöltött jelentkezési lapon kell beküldeni Finta Csilla részére a fintacsilla@hotmail.com e-mail címre 2012. november 16. 2400-ig

 

Díjazás: Az első helyezett iskola viheti haza az MKTB TV Vándorkupát

(Munkaügyi Kapcsolatok és Társadalombiztosítási Tudományos Verseny)

Minden résztvevőt kisebb könyv illetve tárgynyereményben részesítünk

Az első tíz jelentkező iskola vesz részt a Szegeden megrendezett vetélkedőn, melynek

Időpontja: 2013. január (2. fele)

Helyszíne: SZTE ÁJTK Szeged, Tisza Lajos krt. 54. III. emeleti Társalgó

A jelentkezőknek szakmai segítséget nyújtunk a sikeres felkészülés érdekében. Elektronikus formában megküldjük a szükséges források jegyzékét.