Szegedi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Karunkról  --  Szervezeti felépítés  --  Tanszékek / Intézetek  --  Nemzetközi Magánjogi Tanszék  --  Nemzetközi Magán- és Gazdasági Jogi TDK (NMGJ TDK)

A Nemzetközi Kereskedelmi Jogi Jogesetmegoldó Verseny (2011/12. II. szemeszter) végeredménye és díjazottjai

Nemzetkozi_maganjogi_jogesetmegoldo_versenyA Nemzetközi Magánjogi Tanszék a HVG-ORAC Lap- és Könyvkiadó Kft. támogatásával jogesetmegoldó versenyt hirdetett a II. félévre. A megadott jogeset megoldásait 2012. május 13. 24 óráig beérkezőleg vártuk, amely időpontig számos alapos megoldás érkezett.

A Nemzetközi Magánjogi Tanszék a HVG-ORAC Lap- és Könyvkiadó Kft. támogatásával jogesetmegoldó versenyt hirdetett a II. félévre. A megadott jogeset megoldásait 2012. május 13. 24 óráig beérkezőleg vártuk, amely időpontig számos alapos megoldás érkezett.


A Nemzetközi Kereskedelmi Jogi Jogesetmegoldó Verseny helyezettjei a 2011/12. tanév tavaszi szemeszterében:

 

I. helyezett: Balog Balázs

II. helyezett: Bandur Péter

III. helyezett: Solymár Anna

 

 

A kiírásban meghirdetettekhez képest (a három legjobb megoldás beküldője a félév végi vizsgán 6 - 5 - 4 pluszpontot illetve a HVG-ORAC Lap- és Könyvkiadó Kft. által felajánlott könyvjutalmat kap) az I. helyezett Balog Balázs kimagasló megoldásáért a félév végi vizsga alól felmentést és megajánlott jeles érdemjegyet kapott. A félév végi vizsgán a II. helyezett Bandur Péter +4 pontot, a III. helyezett Solymár Anna pedig +3 pontot kap. Valamennyi helyezett a HVG-ORAC Lap- és Könyvkiadó Kft. által felajánlott könyvjutalmat érdemelt ki, amelyek a Tanszéken átvehetőek.

 

 

Minden résztvevőnek köszönjük a munkáját és megoldásait, a Tanszék a helyezetteknek ezúton is, külön gratulál kiváló megoldásaikhoz! 

HVG_ORAC_sarga_bordo www.hvgorac.hu