Bezár

Hírek

jgypk_fejlec_arnyek2

Örömünnep az ország legszórakoztatóbb, legbeszédesebb ének-zene tanárával!

Örömünnep az ország legszórakoztatóbb, legbeszédesebb ének-zene tanárával!

2024. április 25.
2 perc

Vendégünk a Mentorháló-sorozat egyik legszerethetőbb előadója, a zseniális dr. Tóth Árpád karnagy, egyetemi és középiskolai tanár, a Csíkszerda improvizációs kórus vezetője, a Kórusok Éjszakája megálmodója és főszervezője, a Mentorháló eddigi legnagyobb vastapsának tulajdonosa!

Csillogó tekintetek, boldogság, igazi örömünnep - ezek várnak azokra a kedves nézőinkre, akik velünk tartanak a Mentorháló május 2-i előadásán.

Az előadás címe: A világ legnépszerűbb dallamának különös története


Az előadás időpontja: 2024. május 2. csütörtök 18.00


Előadónk: dr. Tóth Árpád karnagy, egyetemi és középiskolai tanár, a Csíkszerda improvizációs kórus vezetője, a Kórusok Éjszakája megálmodója és főszervezője


Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.


A zenetörténet egyik legismertebb vándordallama Mantovától Izraelig, Svédországtól Erdélyig sokfelé felbukkan. Reneszánsz táncok, gyermekdalok, vallásos himnuszok és jazz standardek kuszaságán vezet az út, míg teljes egészében ki nem rajzolódik a világ talán legismertebb dallamának különös és meghökkentő, majd' 500 éves története.


Kalandozások a zenében az ország legszórakoztatóbb, legbeszédesebb ének-zene tanárával. Tóth Árpád nem csak kiváló előadó, karnagy és művész, de magával ragadó előadásaival azt is képes elérni, hogy még a legbátortalanabb emberek is lépjenek egy lépést előre.


Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/list/event/TOTHARPAD240502 oldalon kaphatók. További infó: hhttps://www.ihrendezvenykozpont.hu/programok/programok/dr-toth-arpad-a-vilag-legnepszerubb-dallamanak-kulonos-tortenete.html


Erre az előadásra a Szegedi Tudományegyetem dolgozói és hallgatói SZTE-kártya felmutatásával kedvezményes jegyeket vásárolhatnak a rendezvény helyszínén, az IH Rendezvényközpontban.

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

totharpad14


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek