Bezár

Hírarchívum

carousel1

Válj tudatos IT felhasználóvá!

Válj tudatos IT felhasználóvá!

2023. augusztus 09.
2 perc

Végezd el rövid IT biztonsági tréningünket, és nyerj egy Welcome Camp fesztiválbérletet!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Hogyan védd meg adataid? Mit jelent az IT- és információbiztonság? Hogyan lehet biztonságosan használni az egyetemi rendszereket? Milyen veszélyforrások és támadási formák léteznek?

Ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz az Informatikai és Szolgáltatási Igazgatóság képzésén, a CooSpace felületen elérhető, interaktív tananyagból, melyet augusztus hónaptól az idén felvett gólyák, majd ősztől a felsőbb éves hallgatók számára is kiajánlunk.

Ha szeretnél felelős és tudatos felhasználóként biztonságosabb környezetben tanulni és dolgozni, e rövid képzés elvégzésével megtanulhatod, mit jelent az adathalászat, a zsarolóvírusok vagy a tiszta képernyő szabály, hogyan szűrheted ki a gyanús emaileket, melyek a legbiztonságosabb jelszavak, mire érdemes figyelned eszközeid használata során otthon, vagy az egyetem közösségi tereiben, továbbá melyek az elektronikus levelezés szabályai az SZTE-n.

A képzés lezárásaként rövid teszttel ellenőrizheted tudásodat. A képzés elvégzésével részt vehetsz az Informatikai és Szolgáltatási Igazgatóság nyereményjátékában, és indulhatsz a fődíjakért, a 10 db SZTE Welcome Camp 2023 fesztiválbérlet egyikéért!

Elsőéves kitöltőként mindezen kívül részt vehetsz az SZTE Beiratkozási Gólya Napok Matricagyűjtő játékában is.

További információk az SZTE Informatikai és Szolgáltatási Igazgatóság oldalán.

A képzés megvalósulását az RRF-2.1.2-21-2022-00012 azonosítószámú, Komplex Digitális Modellváltás – intelligens fokozatváltás projekt támogatja. A projekt Magyarország Helyreállítási és Ellenállóképességi Tervének keretében valósul meg.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek