Bezár

Hírarchívum

2023. Augusztus

1 2 

SZAOK_felveteli_eredmenyek

2023. augusztus 02.
5 perc

Az idei felvételi jelentkezésekről és eredményekről kérdezte Prof. Dr. Lázár Györgyöt, az SZTE SZAOK dékánját Tráser László. A beszélgetésből többek között az is kiderült, hogy a jelentkezések létszáma mintegy harmadával volt magasabb a tavalyinál. Ennek megfelelően a bekerülési pontszám is emelkedett, idén 428 pont kellett az SZTE általános orvos képzésére.

Nyito_Tang-dijasokk_DW_KK_PC_es_a_laudator_20230801

2023. augusztus 02.
6 perc

Átvette az ázsiai Nobel-díjnak nevezett Tang Prize kitüntetést, majd vezető kutatókkal és befektetőkkel tárgyalt, diákokkal találkozott, előadásokat tartott Karikó Katalin Tajvan „fővárosában”. Tajpej biotechnológiai program-sorozatának az ázsiai dinamika további ösztönzése a témája. Az innovációt, a piac és kínálat összefüggéseit, valamint a befektetést középpontba állító online-offline rendezvény sikeréhez a 2022-es Tang-díjas tudósok is hozzájárulnak. A díjátadó ceremónia és a hat kitüntetett kutató, köztük Karikó Katalin előadása a legnagyobb videomegosztó portálon követhető.

tropusi-lepkekert

2023. augusztus 01.
1 perc

Ismét látogatható az SZTE Füvészkertben a Trópusi Lepkekert. Nyitva tartás: 9.00-17.45 óra között.

SZTE_potfelveteli_2023

2023. augusztus 01.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem 10 kara hirdet pótfelvételit azok számára, akik nem jelentkeztek a 2023-as általános felsőoktatási felvételi eljárás során, vagy jelentkeztek, de nem nyertek felvételt egyetlen felsőoktatási intézménybe sem. Az önköltséges képzések mellett államilag finanszírozott helyekre is lehet jelentkezni, augusztus 6-ig.

1 2 

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek