Képernyőn a szemeszter utolsó, júniusi SzemeSZTEr adása

A tanév utolsó adásával jelentkezik a SzemeSZTEr. Van benne épületállapot körkép, jótékonysági akciót szervező kommunikáció szakos hallgató, zsonglőr gála, de a barátnők világnapján a barátság értékéről is értekezünk. Ott voltunk a DUÉ-n, ahol díjaztak minket, és arra is kíváncsiak voltunk, hogy egy átlag egyetemista hogyan tölti a nyarat.

A műsort ajánlja a két műsorvezető, Hatvani Brigitta és Gerstenbrein Adreinn, valamint a szerkesztő, Bartus Bella kommunikáció szakos hallgatók.

 

A SzemeSZTEr most nyári szünetre megy, de a televíziókban július, augusztusban ismétlő válogatásokat láthatnak a legjobb anyagainkból. Szeptemberben pedig ismét új adással várjuk nézőinket!



Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_41

Kiss Attila az SZTE BTK Angol Tanszék tanszékvezető egyetemi tanára, több szervezet, köztük a Magyar Shakespeare Bizottság és a Magyar Anglisztikai Társaság (HUSSE) elnökségi tagja, utóbbinak egykori megválasztott elnöke, a hazai anglisztika megkerülhetetlen alakja. A grandiózus vállalkozás, a hétkötetes Az angol irodalom története sorozat második kötetének egyik szerkesztője tavaly, kiemelkedő életművének és szakmai sikereinek elismeréseként, Országh László-díjban részesült. Kiss Attila 2023 szeptemberében megvédte Kettős anatómia. Angol reneszánsz tragédiák a kora újkorban és ma című akadémiai doktori értekezését, 2024 áprilisában pedig hivatalosan is az MTA doktora lett.