SZTE BTK 2016. április

2016. április 26.

A legújabb adásban tisztelgünk a magyar költészet napja előtt, megmutatjuk, milyen volt Péterfy Bori szegedi koncertje, megtudhatják kinek miért éri meg részt venni a Befutó programban. Az adás arra is választ ad, hogyan használható a tanulásban a zsonglőrködés.

2016. április 25.

2016. április 28-án, csütörtökön 11 órakor a Szegedi Tudományegyetem Frankofón Egyetemi Központban mutatják be az Országismertető - Közép-afrikai Köztársaság című könyv francia nyelvű kiadását.

2016. április 20.

Ha szeretnél szuper SZTE-s ajándékokat nyerni, akkor töltsd ki kérdőívünket! Arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit, miért és hogyan használsz a közösségi média felületek közül. A kérdések egyszerűek, a válaszadáshoz mindössze 5 percre lesz szükséged. Klikkelj és nyerj!

2016. április 11.
2016. február 05.

Tavaly év végén Prima Primissima díjjal ismerték el Csapó Benő egyetemi tanár munkáját. A szegedi professzor a természettudományi karon szerzett oklevelet, több nemzetközi projektben dolgozott, a PISA felméréseket kidolgozó munkacsoportok tevékenységében is részt vett.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.