SZTE BTK 2013. augusztus

2013. szeptember 02.

Az SZTE Egyetemi Hallgatói Önkormányzat idén harmadik alkalommal rendezi meg az Összegyetemi Gólyatábort az újszegedi Partfürdőn, ahol pénteken fellép a Punnany Massif!

2013. augusztus 31.

A Szegedi Tudományegyetem tanévnyitó ünnepségének szónokai jellemezték a tudomány és a felsőoktatás helyzetét, köszöntötték a gólyákat és a kiválóan sportoló hallgatókat.

2013. augusztus 30.

Augusztus 29-én kihirdették az idei pótfelvételi ponthatárokat. A szegedi egyetem tíz egységébe 468 elsős nyert felvételt, legtöbben az ÁJTK-ra, illetve a TTIK-ra érkezhetnek.

2013. augusztus 29.

Homoki-Nagy Mária oktatási rektorhelyettes augusztus 28-án tájékoztató előadást tartott az osztatlan tanárképzésben induló gólyáknak, akik tanácsokat és információkat kaptak a kezdéshez.

2013. augusztus 28.

2013. szeptember 10-ig jelentkezhetnek az érdeklődő hallgatók az SZTE Médiacentrum gyakornoki felhívására.

2013. augusztus 26.

Immár tizenharmadik alkalommal várta a magyar nyelv és kultúra iránt érdeklődő külföldieket az SZTE Bölcsészettudományi Kar Hungarológia és Közép-Európa Tanulmányok Nemzetközi Oktatási Központja. A nyári egyetem keretein belül színes programokat, kirándulást és filmnézést kínáltak.

2013. augusztus 21.

Nemzeti ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából a Szegedi Tudományegyetem több munkatársa részesült rangos elismerésben.

2013. augusztus 03.

Második a hazai felsőoktatási intézmények között a Szegedi Tudományegyetem, Vidék-Magyarországon pedig a legnépszerűbb az idén július 24-én zárult felvételi eljárás összesített adatai alapján. Idén a múlt évhez képest országosan 10, a szegedi universitason 7 százalékkal csökkent az első körben felvettek száma.

2013. augusztus 02.

A szegedi egyetem épületeinek nagy része idén nyáron augusztus 5-20. között zárva tart. Természetesen ebben az időszakban is folyamatos és zavartalan a betegellátás a szegedi klinikai és az egészségügyet szolgáló épületekben.

2013. augusztus 02.

Tájékoztatásul közöljük, hogy 2013. augusztus 3 és 20 között a Bölcsészettudományi Kar adminisztrációs szünetet tart.

Cimkék: szünet

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.