borito

Jelentkezz önkéntesnek az Art Market Budapestre, az egyik legnívósabb kortárs képzőművészeti vásárra

A SZTE BTK és az Art Market Budapest megállapodásának köszönhetően karunk hallgatói is bekapcsolódhatnak gyakornokként az európai kvalitású művészeti vásár előkészítésébe, lebonyolításába és szakmai munkálataiba. A vásárt 2023. október 19 és 22. között rendezik meg Budapesten, a különböző gyakornoki pozíciókra szeptember 30-ig lehet jelentkezni.

Az Art Market Budapest, Közép- és Kelet-Európa vezető, Magyarország egyetlen kortárs képzőművészeti vására. A vásár sikeres lebonyolításában minden évben önkéntesek segítik a szervezői munkát.

 

Az önkéntes programban részt vevők, a kapcsolatépítésen, a tapasztalatszerzésen túl, idén is ingyenesen látogathatják majd a vásár kísérő programjait (pl. Inside Art Konferencia), illetve ingyenes belépésre jogosító meghívót kapnak a jövő évi vásár "Preview" eseményére is.


Az önkéntes felhívás az Art Market Budapest Facebook-oldalán is megtalálható.

 

Vagy itt is tájékozódhatsz:

- magyar nyelvű felhívás

- angol nyelvű felhívás

- gyakornoki pozíciók leírásai



Borítókép forrása: Art Market Budapest

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_41

Kiss Attila az SZTE BTK Angol Tanszék tanszékvezető egyetemi tanára, több szervezet, köztük a Magyar Shakespeare Bizottság és a Magyar Anglisztikai Társaság (HUSSE) elnökségi tagja, utóbbinak egykori megválasztott elnöke, a hazai anglisztika megkerülhetetlen alakja. A grandiózus vállalkozás, a hétkötetes Az angol irodalom története sorozat második kötetének egyik szerkesztője tavaly, kiemelkedő életművének és szakmai sikereinek elismeréseként, Országh László-díjban részesült. Kiss Attila 2023 szeptemberében megvédte Kettős anatómia. Angol reneszánsz tragédiák a kora újkorban és ma című akadémiai doktori értekezését, 2024 áprilisában pedig hivatalosan is az MTA doktora lett.